Haberler

Haberler - Farelere Kesin Çözüm
Farelere Kesin Çözüm

Farelerin vücutlarında iskelet sistemi vardır. Omurgalı hayvanlar sınıfında yer almakla birlikte memeli hayvanlar içinde incelenir.Biyolojik olarak insan gen yapısına en yakın canlıdır.Bu nedenle insanla ilgili yapılan tıbbi araştırmalarda denek olarak kullanılırlar.

Farenin uzun kuyruğu vardır tutunmasını sağlar.Baş kısmında iki adet dış kulak sayesinde çok iyi duyar.Çok keskin bir burun yapısı vardır,koklayarak hedefine ulaşabilir.Güçlü bir ağız yapısına sahiptir.İki adet gözü,dört adet ayağı vardır.Ayak uçlarında çok sert tırnaklara sahip olan fare hem çok hızlı hareket eder,hem de her yere tırmanabilir.Keskin dişleri sayesinde çok sert cisimleri bile kemirebilir.Bu esnada dişleri aşınır ucu körelir fakat kendi kendini yenileme özelliğine sahiptir.Tekrar sivri keskin dişlere sahip olur.Çiftleştikten sonra canlı yavru doğururlar. Yılda 4-6 defa yavru doğuran fare,her doğumda 6-12 adet yavru doğurur.Etçil ve otçul olarak beslenirler.İnsanların bütün yiyeceklerine ortak olan fare (tarladaki buğday’a kadar) maddi manevi zarar verir.Lağım dahil tüm kirli yerlerde dolaştıkları için insan sağlığını tehlikeye sokup bulaşıcı hastalıklara sebep olurlar. Bu hastalıkların başında veba,tifüs,verem,humma,grip gibi tüm enfeksiyon hastalıkları gelir.

Fareler’den kesin çözüm bulmak için ilk önce farelerin bulunduğumuz  bölgelere yani evlerinize,işyerlerimize,bahçelerimize neden ve nerden girdikleri tam anlamayla tespit edilmesi  gerekmektedir.Fareler evlerimize besin ve su kaynağı bulmak amacıyla girerler ve bir kez besin kaynağı bulurlarsa hemen bir duvar çatlağına,lavabo boşluğuna  yuvasını yapmaya başlar.Fareler diyoruz çünkü eğer evinizde bir fare gördüyseniz mutlaka birden fazla fare çeşidi vardır.Fareler kuyruklarının geçebildiği her noktadan geçebilen inanılmaz derecede esnek ve kıvrak canlılardır.

Farelerden Kurtulmamız için profesyonel ilaçlama şirketleri iki çeşit mücadele yüntemi uygulmaktadır bunlar istasyon yöntemi ve sıvı ilaçlama yöntemidir.Bu iki yöntem’de uygulandığında farelerden kurtulmanız mümkündür.Fare istasyonları,farelerin rahatlıkla girebilmeği özel kutucuklardır bu kutucuklar içine konulan zehirli yemleri yiyen fareler zehirlenerek ölümleri gerçekleşir.

Farelerden kurtulmak için kişisel mücadeleler yeterli olmaz.Kesin çözüm için ilaçlama firmasından destek alınmalıdır. Fare ile mücadelede son teknolojik aletler kullanılmaktadır.Sıvı ilaçlar ve mum bloklar uygulanır.Kesin çözüm için mutlaka uygulamanın periyodik olarak tekrarlanması gerekir.



Farelere Kesin Çözüm
Toplam Kayıt: 5 [5 - 1] arası   
Sayfa: 1
WhatsApp Destek